lesbian videos
https://www.xxvideos.one
porn tube

WTW Unit

Uw afspraak, snel geregeld

Uw afspraak, snel geregeld

Uw afspraak, snel geregeld

Waarom TPS ventilatie ?

WTW

Wanneer u in het bezit bent van een warmte terugwin installatie bespaart u energie. Er wordt schone lucht aangezogen vanuit buiten, deze lucht gaat eerst door een warmte terugwin filter om stofdeeltjes eruit te filteren. Vervolgens wordt in de kruiswisselaar de schone lucht verwarmd door de vervuilde warme binnenlucht. Hierdoor wordt energie bespaard omdat overbodige warmte gebruikt wordt om te verwarmen. De vervuilde lucht wordt vervolgens buiten afgegeven.

Ventileren met een warmte terugwin asysteem levert voordelen voor de gezondheid op. Wanneer ruimtes niet goed en schoon geventileerd worden kunnen gezondheidsklachten optreden. De lucht zit vol met bacteriën en stoffen. Het is daarom van groot belang dat u een schoon ventilatiesysteem bezit. De luchtkanalen en filters kunnen vervuild raken met stof en bacteriën. Uw ventilatie systeem levert dan vervuilde lucht in plaats van schone en frisse lucht. Dit is niet goed voor de gezondheid van uw huishouden.

Waarom reinigen?

Bij TPS kunt u uw WTW unit laten vervangen en installeren door specialisten. De eerste generatie WTW systemen in Nederland zijn inmiddels in veel gevallen aan vervanging toe door een verminderde werking waarbij veel energie verloren gaat.

Voordelen van reiniging door middel van roterende borstelWaarom reinigen?

Uw voordelen na het reinigen van uw mechanische ventilatie

Uw voordelen na het reinigen van uw mechanische ventilatie

De specialist in Mechanische Ventilaties & Warmte TerugWin Units (WTW)!

Bedrijfsgegevens

CONTACT

Exclamation Triangle Check code